Werken bij
Woodpecker Campers

Check snel de vacatures en wellicht zit jouw droombaan ertussen!

Stage/afstuderen

Als stagiair bij Woodpecker Campers krijg jij de kans om praktijkervaring op te doen op het gebied van camperbouw en in het speciaal houtbewerking. Je krijgt de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen, daarnaast is het ook belangrijk dat je leert samenwerken in het team. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit vloeren zagen, keukens monteren en tafels maken. Daarnaast werk je met professionals uit verschillende vakgebieden, zoals een elektricien, metaalbewerker en opgeleid timmerman. Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij deze professionals.

Samen met jou en je stagebegeleider bepalen we welke werkzaamheden aansluiten bij jouw opleiding. Hierdoor bieden we een toffe stageplek met afwisselende werkzaamheden waar je alles leert over campers bouwen. Je komt te werken in een enthousiast, dynamisch en jong team. Daarnaast ontvang je een stage vergoeding van €400,- per maand op basis van fulltime werkzaamheden.


Wil je graag bij ons stage komen lopen? Stuur ons dan een mailtje of loop een keer binnen bij ons in de werkplaats!

Soliciteer direct!

Wat biedt het bedrijf?

  • Toffe werkplek met afwisselende werkzaamheden
  • Enthousiast, dynamisch en jong team
  • Werken in Nieuwegein
  • Leuk salaris op basis van ervaring en opleiding
  • Gezellige borrels
Jouw vacature niet gevonden? Staat jouw vacature er niet bij, maar lijk het je tof om bij ons te komen werken? Stuur een mailtje en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!
Soliciteer direct!
 Neem contact op