Werken bij
Woodpecker Campers

Check snel de vacatures en wellicht zit jouw droombaan ertussen!
Hefdak plaatsen Camper kopen Woodpecker Campers

Allround camperbouwer

Ben jij een harde werker die graag denkt in oplossingen en lijkt het je tof om mee te werken aan de allermooiste campers?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en als camperbouwer sta jij aan het begin van het proces. Werkzaamheden als zagen, schuren, lassen, kitten en lijmen klinken jou dan ook niet vreemd in de oren. De werkzaamheden zijn erg divers en daardoor is elke dag weer anders.

We zoeken een enthousiaste klusser met:
  • Echte hands-on mentaliteit
  • Oog voor detail en hoog afwerkingsniveau
  • Teamspeler
  • Ervaring in campers, automotive, hout- en of metaalbewerking is een must
  • Beschikbaarheid vanaf 20 uur per week.


Lijkt het je leuk om in ons team aan te sluiten en elke dag mooie campers te maken? Stuur ons dan een mailtje of loop een keer binnen bij ons in de werkplaats!

Soliciteer direct!
Camperinbouw volkswagen camper kopen - Woodpecker campers

Stage/afstuderen

Als stagiair bij Woodpecker Campers krijg jij de kans om praktijkervaring op te doen op het gebied van camperbouw en in het speciaal houtbewerking. Je krijgt de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen, daarnaast is het ook belangrijk dat je leert samenwerken in het team. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit vloeren zagen, keukens monteren en tafels maken. Daarnaast werk je met professionals uit verschillende vakgebieden, zoals een elektricien, metaalbewerker en opgeleid timmerman. Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij deze professionals.

Samen met jou en je stagebegeleider bepalen we welke werkzaamheden aansluiten bij jouw opleiding. Hierdoor bieden we een toffe stageplek met afwisselende werkzaamheden waar je alles leert over campers bouwen. Je komt te werken in een enthousiast, dynamisch en jong team. Daarnaast ontvang je een stage vergoeding van €400,- per maand op basis van fulltime werkzaamheden.


Wil je graag bij ons stage komen lopen? Stuur ons dan een mailtje of loop een keer binnen bij ons in de werkplaats!

Soliciteer direct!
Volskwagen Transporter Camperombouw Woodpecker Campers

Wat biedt het bedrijf?

  • Toffe werkplek met afwisselende werkzaamheden
  • Enthousiast, dynamisch en jong team
  • Werken in Nieuwegein
  • Leuk salaris op basis van ervaring en opleiding
  • Gezellige borrels
Jouw vacature niet gevonden? Staat jouw vacature er niet bij, maar lijk het je tof om bij ons te komen werken? Stuur een mailtje en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!
Soliciteer direct!
 Neem contact op