Volkswagen Transporter kopen Woodpecker campers

Modellen

Samen met ons kun je de bus van jouw dromen samen stellen. Op die manier kan je genieten van vrijheid in de stijl die bij jou past.

De Woodpecker Camper

Onze timmerman Jonas heeft het interieur van deze volkswagen camper zelf ontworpen. Na jarenlang zelf in verschillende buscampers gereisd te hebben heeft hij stijl gecombineerd met functionaliteit. Het gehele interieur is van hout gemaakt en zelfs de vloer heeft een hout look, waardoor je VW buscamper altijd een warme en gezellige uitstraling heeft.

Lees meer

Woodpecker Camper – verlengd

De verlengde camper heeft alles wat zijn voorganger ook bied, en meer. De extra 40 cm zorgt voor een ruimere woonkamer, ideaal voor gezinnen en avonturiers. Met een bank op rails zijn de mogelijkheden eindeloos. En toch behoudt het zijn knusse uitstraling.

Lees meer

De Groene Specht

Een Volkswagen camper die veel weg heeft van de originele Woodpecker camper en dan een tikkeltje duurzamer; onze Groene Specht. Wij upcyclen gebruikte materialen en behouden de functionaliteit én gezelligheid van de Woodpecker camper.

 

Lees meer

Nieuwe modellen

We zijn altijd in beweging. Momenteel zijn we dan ook bezig met het ontwerpen van modellen voor andere type bussen naast de Volkswagen T5 & T6, denk bijvoorbeeld aan Volkswagen Crafters. Wil je als eerste onze nieuwe modellen zien? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Lees meer
 Neem contact op