Services

Wij weten als geen ander hoe leuk het is om een bus om te bouwen tot camper en kunnen ons daarom goed voorstellen dat je dit deels zelf wil doen. Wanneer je niet alle expertise zelf in huis hebt helpen wij je graag een eindje op weg. Zo bouw je samen met ons je bus om tot camper.
Hefdak Volkswagen Transporter Tweedehands Woodpecker Campers Utrecht

Hefdak

Een hefdak in je Volkswagen Transporter is een must wanneer je hem wilt registreren als camper. Wij kunnen een dak voor je plaatsen en eventueel uitbreiden met een meescharnierend bed. Hierdoor ga je van hefdak, naar slaaphefdak, zoals op de foto hiernaast te zien is.
Neem contact met me op
Hefdak plaatsen isoleren en stofferen woodpecker campers

Isoleren en stofferen

Een goede isolatie van je bus is wel zo prettig. Kou trekt 's nachts vaak op vanaf een vochtige ondergrond en kan je zo een koud nachtje bezorgen. Wij kunnen je bus goed isoleren en daarna stofferen. Zo is je bus goed beschermd en direct mooi afgewerkt, zodat je daarna verder kunt met bouwen.
Neem contact met me op
Hefdak plaatsen, vloer leggen services Woodpecker campers

Vloeren leggen

Door middel van onze geperfectioneerde template kunnen we perfect passende vloeren leggen in jouw camperbus. Of je nu houdt van tegeltjes, visgraat of een andere stijl: wij kunnen het voor je leggen.
Neem contact met me op
elektriciteit aanleggen camper hefdak plaatsen Woodpecker campers

Elektriciteit

Daar wil je je vingers niet aan branden. Of je nu een zonnepaneel wilt, led-lampjes of een 800 Watt omvormer: het moet allemaal veilig gebeuren. In overleg met jou maken we een elektra schema dat past bij jouw behoeften, daarna gaat onze elektricien voor je aan de slag.
Neem contact met me op
 Neem contact op