De VW California, een tijdloze klassieker

We krijgen vaak de vraag of onze campers een Volkswagen California zijn. Hoewel deze verwarring begrijpelijk is gezien de kwaliteit en uitstraling van onze camperbus, is het antwoord nee. Onze campers zijn gebaseerd op de robuuste Volkswagen Transporter T5 en T6 modellen, en worden door Woodpecker met handgemaakte precisie en persoonlijke flair aangepast. Dit maakt elke Woodpecker camper uniek, met een karakter en stijl die zich onderscheiden van de standaard California campers.
Volkswagen California camper - Woodpecker campers Utrecht

VW Transporter: De basis voor de California en Woodpecker camper

Zowel de Volkswagen California als Woodpecker campers delen dezelfde betrouwbare basis: de Volkswagen Transporter. De California staat bekend om haar traditionele, fabrieksmatige inbouw, terwijl Woodpecker zich onderscheidt door een unieke, op maat gemaakte aanpak.

De populariteit van de VW California

De Volkswagen California geniet grote populariteit door haar gestroomlijnde ontwerp en gebruiksgemak, rechtstreeks vanuit de fabriek. Dit model biedt een bewezen combinatie van comfort en functionaliteit, waardoor het een favoriet is onder kampeerliefhebbers.
Volkswagen Californa inbouw - Woodpecker Campers Utrecht

Kenmerken VW California

Compact en Efficiënt: De California is ontworpen om maximale functionaliteit te bieden in een compact formaat, wat hem ideaal maakt voor zowel korte trips als langere reizen.

Slimme Inrichting: Het model is uitgerust met handige voorzieningen zoals een ingebouwde keuken, comfortabele slaapruimte en een opklapbaar dak, waardoor de ruimte optimaal benut wordt.

Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende soorten reizen, van avontuurlijke roadtrips tot ontspannen vakanties op een camping.
VW California vs Woodpecker - Woodpecker Campers Utrecht

Woodpecker's unieke aanpak

Geïnspireerd door de veelzijdigheid en kwaliteit van de California, brengt Woodpecker deze eigenschappen naar een nieuw en hoger niveau met onze persoonlijke aanpassingen. Onze campers, gebouwd op de betrouwbare Volkswagen Transporter, worden geheel naar wens van de klant aangepast. Van interieurontwerp tot speciale features, elke Woodpecker camper is een uniek kunstwerk.
VW California vs Woodpecker inbouw maatwerk - Woodpecker Campers Utrecht

Kenmerken Woodpecker Campers

Maatwerk: Elke Woodpecker camper wordt op maat gemaakt, wat betekent dat klanten hun camper volledig naar eigen wens en stijl kunnen inrichten.

Innovatieve Ontwerpen: Woodpecker campers zijn het resultaat van creatieve en innovatieve ontwerpen, waarbij de nieuwste trends en technologieën worden geïntegreerd.

Focus op Kwaliteit: We leggen bij Woodpecker de nadruk op hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat resulteert in een duurzaam en betrouwbaar product.
VW California en de Woodpecker - Woodpecker Campers Utrecht

Benieuwd naar meer?

We hopen dat dit overzicht je heeft geholpen om meer te begrijpen over de unieke kenmerken en voordelen van zowel de Volkswagen California als de Woodpecker camper. Wil je zelf het verschil ervaren en zien wat Woodpecker Campers te bieden heeft?
Bekijk de Woodpecker Camper
 Neem contact op