Veelgestelde vragen

De website houden we bewust kort en overzichtelijk om je een eerste indruk te geven van onze campers. In het echt zijn de campers het best te bewonderen en kunnen we direct al je vragen beantwoorden. Toch kunnen we ons voorstellen dat je ook nu al vragen hebt, daarom beantwoorden wij ze hier.

Bus

Zonder een bus kunnen we geen camper ombouwen 😉 Mark heeft al meer dan 8 jaar betrouwbare inkoopkanalen voor bussen. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte bus, of je kunt er een kiezen uit onze voorraad. Hierna gaan we de bus voor je ombouwen. Wil je een automaat of juist handgeschakeld, of twijfel je tussen benzine of diesel? Het is allemaal mogelijk en we geven graag advies.

Je mag ook zelf een bus aanleveren, of advertenties van bussen aan ons voorleggen.

Wij werken met Volkswagen bussen in de modellen T5, T6 of T6.1, L1H1. Daarnaast bouwen we de bussen om vanaf het jaar 2011 en nieuwer.

Vanaf het voorjaar is het ook mogelijk om een Woodpecker in het formaat L2H1 bij ons te bestellen.

Onze bussen worden altijd nagekeken door een onafhankelijke garage. Zij zorgen ervoor dat de bus voorzien is van APK en voeren een BOVAG aankoopkeuring uit. Hierdoor heb je zekerheid dat de bus in orde is en ligt de garantie* zoals wettelijk bepaald bij ons. (* onder voorwaarden)

Natuurlijk mag je de kleur zelf kiezen, het wordt immers jouw eigen Woodpecker camper! Mocht je vragen of advies willen, helpen we altijd graag.

Dit hangt af van de wachtrij en die varieert per seizoen. Houd rekening met minimaal 3 maanden. Voor de actuele levertijden kun je het beste contact met ons opnemen.

We hebben altijd 1 of meer showmodellen klaar staan die per direct van jou kunnen zijn. Morgen nog op vakantie? Dat kan!

 Neem contact op